​Lagkager der smager

​Kirstens Konditori er kendt for smukke og voluminøse lagkager af høj kvalitet. Skal du holde en fest, fødselsdag eller anden begivenhed, som skal fejres med manér og god smag? Så er en lagkage fra Kirstens Konditor i Storkøbenhavn lige, hvad der skal til.

Begrænsningerne, for hvad der er muligt med en lagkage hos os, er minimale. Vores lagkager er unikke, og vi forsøger at efterleve så mange ønsker som muligt fra vores kunder uden at gå på kompromis med smag og form. Du er velkommen til at komme ned i bageriet og fortælle os, hvordan du kunne tænke dig din lagkage. Det nyeste er, at vi kan tegne lige præcis, hvad du ønsker i fri hånd direkte på kagen, så mulighederne er mange.

Bestil din personlige lagkage

Det er nemt at bestille en helt personlig lagkage hos os. Vi er åbne for alle bestillinger og tager gerne en sjov udfordring op. Du kan være sikker på, at kvaliteten af lagkagerne altid er af bedste skuffe, og vi laver din lagkage helt fra bunden. Det sikrer velsmag og et skarpt udtryk.

Ønsker du at tale med konditoren, inden du bestiller, er det muligt alle hverdage inden 11.30 på telefon 38 28 01 24. Vi har butik i Brønshø i Storkøbenhavn.

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på​ Facebook

Her ligger ​Kirstens Konditori

Frederikssundsvej 148-A
2700 Brønshøj

Se på kort, klik her

Læs mere om:

Lagkager | Bryllupskager | Dåbskager | Festkager

Åbningstider​

​Hverdage

​06:15 - 18: 00 

​Weekend & helligdage

​06:15 - 16.30 

Sommerferielukket ugerne: 28,29 og 30
Lukket: 1. juledag (25. december) og
1. nytårsdag (1. janaur)​

Kontakt Konditoriet

Telefon: 3828 0124 - kl. 6.15-18.00

E-mail: kirstens@email.dk

mails besvares inden for 24 timer