Dåbskager og festkager til den første store fest

​Den første store begivenhed i livet er dåben. Størst betydning har dagen nok for forældre og gæster, og derfor er dåbskager også en vigtig del af dagen, som kan vægge gode minder langt ud i fremtiden.

Hos Kirstens Konditori laver vi personlige dåbskager, hvor begrænsninger for udtryk og indhold er minimale. Konditor Christian Larsen har konditori i Brønshøj, Storkøbenhavn, hvor I altid er velkomne til at komme med forslag til dåbskager. Kom evt. med et billede af den lille ny, så kan vi lave en kage med billedprint, som laves på sukkerglasur med frugtfarve.

Festkager og dåbskager til alle festligheder

Udover dåbskager, fremstiller Kirstens Konditori også en række andre festkager til store og små begivenheder. Festkager laves til max 50 personer, hvis I får flere gæster, bliver kagerne blot delt i to festkager til 30 personer hver.

Uanset om det er en kage med logo, foto eller kagemænd og -koner, så fremtryller vi stemningsfyldte festkager til dit arrangement. Det nyeste er, at vi kan tegne direkte på kagen i fri hånd, så mulighederne er uendelige for et flot design.

Ønsker du dåbskager eller andre festkager, må du meget gerne kontakte konditoriet på telefon 38 28 01 24 eller udfylde bestillingsformularen. Så kan du snart krydse kagen af huskelisten. 

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på​ Facebook

Her ligger ​Kirstens Konditori

Frederikssundsvej 148-A
2700 Brønshøj

Se på kort, klik her

Læs mere om:

Lagkager | Bryllupskager | Dåbskager | Festkager

Åbningstider​

​Hverdage

​06:15 - 18: 00 

​Weekend & helligdage

​06:15 - 16.30 

Sommerferielukket ugerne: 28,29 og 30
Lukket: 1. juledag (25. december) og
1. nytårsdag (1. janaur)​

Kontakt Konditoriet

Telefon: 3828 0124 - kl. 6.15-18.00

E-mail: kirstens@email.dk

mails besvares inden for 24 timer