Bryllupskager - flotte & enkle

​Står der et bryllup for døren, så er vi klar til at levere bryllupskagen til den store dag. Hos Kirstens Konditori fremtryller vi velsmagende bryllupskager efter brudeparrets ønske.

Kom ned i butikken i Brønshøj, Storkøbenhavn og få en snak med Christian, som er konditoriets dygtige konditor. Christian gør en kunst ud at gøre bryllupskager så personlige som muligt, så de passer perfekt til det enkelte brudepar.

Bryllupskagen er en vigtig del af brylluppet, og derfor skal den stå skarpt fra inderst til yderst, når det nygifte par skærer det første stykke.

Vi laver bryllupskager med enkle ingredienser

Bryllupskager er i sig selv et mesterværk, derfor skal de ikke proppes med alverdens ingredienser, som udkonkurrerer hinanden.

Hos Kirstens Konditori laver vi bryllupskager med de basale ingredienser; flødeskum, creme, frugter, chokolade og sukkerpynt. Det enkle er ofte det mest geniale, og det princip arbejder vi ud fra i vores konditori.

Kom gerne ind i konditoriet og få en snak med Christian. Når I har fortalt om jeres ønsker til den romantiske, betydningsfulde kage, får I en pris for det endelige resultat, som altid leveres i højeste kvalitet og med bedste service.

​Ring og lav en aftale på telefon 38 28 01 24. Vi har butik i Storkøbenhavn.

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på​ Facebook

Her ligger ​Kirstens Konditori

Frederikssundsvej 148-A
2700 Brønshøj

Se på kort, klik her

Læs mere om:

Lagkager | Bryllupskager | Dåbskager | Festkager

Åbningstider​

​Hverdage

​06:15 - 18: 00 

​Weekend & helligdage

​06:15 - 16.30 

Sommerferielukket ugerne: 28,29 og 30
Lukket: 1. juledag (25. december) og
1. nytårsdag (1. janaur)​

Kontakt Konditoriet

Telefon: 3828 0124 - kl. 6.15-18.00

E-mail: kirstens@email.dk

mails besvares inden for 24 timer